Mama & Baby yoga cursus (6 weekse)

Startdatum 6 november 2024

De Mama en Baby yoga cursus is een 6 weekse cursus in utrecht voor moeders waar je je kindje mee neemt naar de lessen. Je baby kan tijdens de lessen kijken, slapen of gezellig meedoen terwijl jij dichtbij bent. Een fijne, ontspannen manier om je lichaam weer te versterken na de zwangerschap en bevalling.  De cursus is opgebouwd uit 6 verschillende lessen. Iedere les heeft een andere thema waaronder het delen van geboorteverhalen, Shantala babymassage, postnatale yoga en baby yoga.

 

In alle lessen besteden we aandacht aan fysieke oefeningen om je rug, bekkenbodem en buik te verstevigen. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning, ademhalingstechnieken en zachte yogahoudingen om het lichaam diep te kunnen ontspannen.

 

De lessen zijn ook leuk voor de baby! We houden de baby’s bezig en geven je oefeningen om samen met je kindje te doen plus massagetechnieken die je thuis toe kunt passen. Zo versterk je de band en connectie met je baby terwijl je ervaringen kunt delen met andere moeders. Je bent welkom in de les vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling totdat jouw kind kan kruipen. De lessen worden in een ontspannen sfeer gegeven zodat je je niet druk hoeft te maken over voedingen, verschonen of een huilend baby’tje.
Kosten: 129 euro voor de hele cursus

ONDEK MEER EVENTS