DE FLOW STUDIO

Jouw plek in Utrecht
Leidsche Rijn voor yoga,
pilates, verdieping en
community.

EEN PLEK OM JE THUIS TE VOELEN

Jouw plek in Utrecht
Leidsche Rijn voor yoga

Nadat Esther haar yogaopleiding had afgerond in 2020 en een jaar buiten yoga lessen gaf op het Berlijnplein ontstond er een droom. Het creëren van een plek in Leidsche Rijn waar je terecht kunt voor persoonlijke yogalessen. Waar je je direct thuis voelt als je binnen komt lopen. Waar er aandacht is voor het individu. Waar je je veilig voelt. Een plek voor groei, persoonlijke ontwikkeling en verdieping. Zowel op fysiek als emotioneel en spiritueel niveau. Waar je echt thuis kunt komen bij jezelf.

Maar ook een plek waar je gelijkgestemden tegenkomt. Waar je je onderdeel voelt van een community. 

In 2023 is die droom in vervulling gegaan, met een prachtig pand in Leidsche Rijn Centrum. Waar je yogalessen kunt volgen bij inspirerende docenten, maar ook verdiepende workshops en verbindende ceremonies volgt. 

Ik, Esther, ben zelf aan yoga begonnen om een manier te vinden om in verbinding te blijven met mezelf en mijn innerlijke wereld. Yoga is meer dan alleen een fysieke oefening en brengt me ieder dag inzichten. Beweging geeft ruimte geeft in mijn hoofd, lichaam en hart. Yoga daagt uit om balans, kracht en stilte te vinden in jezelf. Zodat je de wereld weer met een frisse blik kunt bekijken. 

Yoga is voor iedereen, dat is het belangrijkste bij De Flow Studio. Ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, lenigheid of kracht. Wij helpen je graag om te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen. Om je te inspireren om van yoga een vast onderdeel in je leven te maken. Door middel van yoga en alles wat we aanbieden thuiskomen bij jezelf. 

Voel je welkom bij De Flow Studio,  een plek voor iedereen.